GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Emma en Robert Emma en Robert uit Boekel heeft geschreven op oktober 3, 2020 om 2:55 pm:
Wij hadden een new born / lifestyle shoot cadeau gekregen. We zijn ontzettend blij met de mooie foto's. Lisa had veel geduld met onze andere dochter, die er niet altijd veel zin in had;). Ook heeft ze leuke ideeën voor de foto's. De foto's werden netjes thuis afgeleverd op een USB-stick. We raden Lisa zeker aan, en gaan nog vaker van haar diensten gebruik maken!
Joy Joy uit Odiliapeel heeft geschreven op september 15, 2020 om 8:33 pm:
Lisa hebben wij ervaren als een zeer kundige fotograaf. Ze is spontaan,betrokken en vrolijk. Lisa heeft alle geduld met kleine kinderen, wat erg prettig is. Haar persoonlijkheid maakt een fotoshoot laagdrempelig waardoor zelfs geposeerde foto's mooi en spontaan tot zijn recht komen.
Esther Esther heeft geschreven op juni 24, 2020 om 8:04 pm:
Wij raden Lisa zeker aan! Lisa is een geduldige spontane fotografe wat wel nodig is met een baby en een peuter ???? We zijn erg blij met de foto’s! Dankjewel!
Kim Kim uit Erp heeft geschreven op februari 26, 2020 om 6:14 pm:
Lisa is een leuke meid met heel veel geduld. Wat met kinderen ook zeker nodig is. Ze heeft leuke ideeën en communiceert daar ook heel goed over. Ik ben ontzettend blij met de foto’s!!
Linda Linda uit Gemert heeft geschreven op november 7, 2019 om 2:35 pm:
Een mooi gebaar hoe de foto's afgeleverd worden door Lisa. Het beland niet zomaar bij de usb sticks. Het begint bij een eigen stijl en dit is ook terug te zien in haar werk. Ga zo door Lisa.
Kelly van der Heijden Kelly van der Heijden uit Boekel heeft geschreven op juni 1, 2019 om 9:24 pm:
Lisa is een leuke en spontane meid.. had veel geduld tijdens de lifestyl newborn shoot van ons mannetje!! Super blij met het resultaat!!
Sally Sally uit Uden heeft geschreven op maart 25, 2019 om 3:29 pm:
Lisa is een vlotte meid met heel veel geduld. Dit is heel fijn bij een newborn shoot, ze nam er alle tijd voor. We zijn blij met de mooie foto’s van ons kleine meisje.
Lisan en Patrick van Hout Lisan en Patrick van Hout uit Helmond heeft geschreven op januari 21, 2019 om 7:18 am:
Lisa heeft foto’s gemaakt van ons geregistreerd partnerschap. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s, Ze zijn prachtig! Wij zouden Lisa zeker iedereen aanraden!
Marielle Marielle uit Gemert heeft geschreven op oktober 15, 2017 om 4:01 pm:
Lisa Fotografie. Lisa, is een jonge energieke fotografe. bijzonder leuk met kindjes! ze heeft leuke originele ideeën, ze heeft veel geduld, flexibel en goed bereikbaar. ik raad iedereen Lisa Fotografie aan, Wij zullen haar zeker vaker vragen! Gr Marielle
Willem Willem uit Gemert heeft geschreven op september 8, 2017 om 8:22 am:
Lisa is een aanstormend talent zoveel geduld en met zoveel passie. We hebben Lisa al voor verschillende dingen inschakelt. Zeer tevreden en voor ons een blijvertje ga zo door Lisa!!! TOP gr Willem
Kelly egelmeers Kelly egelmeers uit Gemert heeft geschreven op september 6, 2017 om 5:33 pm:
Top fotografe!!! Lisa is al regelmatig bij ons geweest voor fotoshoots.... Lisa is heel erg geduldig met jonge kinderen en zorgt ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen... onze jongens vinden het daarom ook niet erg om op de foto te gaan...kortom Lisa is een aanrader!
NEEM CONTACT MET MIJ OP

Sorry, op het moment ben ik even niet online. Als je me een berichtje stuurt, kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug. Dank je wel alvast!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Deze content is beveiligd!