GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Linda Linda uit Gemert schreef op november 7, 2019 om 2:35 pm:
Een mooi gebaar hoe de foto's afgeleverd worden door Lisa. Het beland niet zomaar bij de usb sticks. Het begint bij een eigen stijl en dit is ook terug te zien in haar werk. Ga zo door Lisa.
Kelly van der Heijden Kelly van der Heijden uit Boekel schreef op juni 1, 2019 om 9:24 pm:
Lisa is een leuke en spontane meid.. had veel geduld tijdens de lifestyl newborn shoot van ons mannetje!! Super blij met het resultaat!!
Sally Sally uit Uden schreef op maart 25, 2019 om 3:29 pm:
Lisa is een vlotte meid met heel veel geduld. Dit is heel fijn bij een newborn shoot, ze nam er alle tijd voor. We zijn blij met de mooie foto’s van ons kleine meisje.
Lisan en Patrick van Hout Lisan en Patrick van Hout uit Helmond schreef op januari 21, 2019 om 7:18 am:
Lisa heeft foto’s gemaakt van ons geregistreerd partnerschap. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s, Ze zijn prachtig! Wij zouden Lisa zeker iedereen aanraden!
Marielle Marielle uit Gemert schreef op oktober 15, 2017 om 4:01 pm:
Lisa Fotografie. Lisa, is een jonge energieke fotografe. bijzonder leuk met kindjes! ze heeft leuke originele ideeën, ze heeft veel geduld, flexibel en goed bereikbaar. ik raad iedereen Lisa Fotografie aan, Wij zullen haar zeker vaker vragen! Gr Marielle
Willem Willem uit Gemert schreef op september 8, 2017 om 8:22 am:
Lisa is een aanstormend talent zoveel geduld en met zoveel passie. We hebben Lisa al voor verschillende dingen inschakelt. Zeer tevreden en voor ons een blijvertje ga zo door Lisa!!! TOP gr Willem
Kelly egelmeers Kelly egelmeers uit Gemert schreef op september 6, 2017 om 5:33 pm:
Top fotografe!!! Lisa is al regelmatig bij ons geweest voor fotoshoots.... Lisa is heel erg geduldig met jonge kinderen en zorgt ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen... onze jongens vinden het daarom ook niet erg om op de foto te gaan...kortom Lisa is een aanrader!
NEEM CONTACT MET MIJ OP

Sorry, op het moment ben ik even niet online. Als je me een berichtje stuurt, kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug. Dank je wel alvast!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Deze content is beveiligd!