GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Roel van Mook Roel van Mook uit Helmond heeft geschreven op april 10, 2022 om 4:34 pm:
Voor het maken van fotoยดs voor mijn eigen website heb ik Lisa benaderd voor het maken van deze fotoยดs. Lisa is de ultieme vakvrouw, die goed luistert naar de persoon wie ze voor zich heeft. Absolute aanrader!
Erik en Dick Erik en Dick uit Scharendijke heeft geschreven op april 9, 2022 om 9:35 am:
We hadden Lisa gevraagd foto's te maken van onze viervoeters. Julia, een galgo en Saartje een chiwawa. Met Saartje was het niet zo'n probleem maar met Julia was het anders, zo ontzettend druk! Maar door het geduld heeft Lisa prachtige momenten vast weten te leggen. We zijn erg blij met de foto's, zeker die van Saartje, zij is inmiddels overleden. Lisa heeft veel gevoel voor fotografie, echt een aanrader!
Kim Kim uit Erp heeft geschreven op december 7, 2021 om 8:00 pm:
We hebben van onze dochter een jaar geleden een newbornshoot laten maken. Nu ze bijna 1 wordt is Lisa weer gekomen voor een cakesmash shoot. Heel erg leuk! Ze heeft leuke ideeรซn en enorm veel geduld. Dat was ooit wel nodig. We zijn erg blij met de fotoโ€™s!
Patrick Patrick uit Santpoort-Noord heeft geschreven op juni 15, 2021 om 5:23 pm:
Tijdens onze vakantie in het zuiden van Nederland, hebben we ook een fotoshoot met Lisa afgesproken! Wat leuk is dit om te doen, dan heb je en weer eens mooie fotoโ€™s van je gezin en meteen ook als herinnering aan de vakantie. Lisa is heel rustig en ze is ook geduldig met jonge kinderen. We hadden een aantal verzoekjes, zoals fotoโ€™s met zโ€™n vieren en ook juist met de twee kinderen samen en dat is goed gelukt. De fotoโ€™s zijn heel mooi geworden en komen zeker aan de muur!
Simone Simone uit Beek en Donk heeft geschreven op juni 15, 2021 om 8:50 am:
Zijn benaderd door lisa om van onze tweeling fotoโ€™s te maken, de eerste keer was het wat lastig omdat er een van de twee niet zoveel zin in had.. maar na de tweede poging met veel geduld van lisa hebben we hele mooie fotoโ€™s kunnen maken.. we zijn blij met het resultaat
Kim Vorstenbosch Kim Vorstenbosch uit Helmond heeft geschreven op juni 10, 2021 om 8:37 pm:
Lisa is een goede fotograaf, Heeft veel geduld, en al helemaal bij een New Born shoot. Denkt mee in je wensen! Erg blij met het eind resultaat. Raad haar zeker aan!!
Laura Laura uit Boekel heeft geschreven op april 4, 2021 om 1:31 pm:
Lisa is een lieve en rustige meid met ontzettend veel geduld. Ze had veel leuke ideeรซn voor de newbornshoot. Ook paste ze een nieuwe wrap-techniek toe die ze had geleerd bij de cursus de dag voordat ze bij ons kwam. Wij zijn blij met het eindresultaat!
Liza Liza uit Gemert heeft geschreven op februari 14, 2021 om 7:47 pm:
Lisa is een leuke, enthousiaste meid die prachtige fotoโ€™s maakt. Ze ging tussen het fotograferen door heel liefdevol om met onze zoon, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Ze is rustig en veiligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Ze weet echt waar ze mee bezig is! Wij raden haar zรฉker aan & zullen vaker een fotoshoot bij haar boeken!
Emma en Robert Emma en Robert uit Boekel heeft geschreven op oktober 3, 2020 om 2:55 pm:
Wij hadden een new born / lifestyle shoot cadeau gekregen. We zijn ontzettend blij met de mooie foto's. Lisa had veel geduld met onze andere dochter, die er niet altijd veel zin in had;). Ook heeft ze leuke ideeรซn voor de foto's. De foto's werden netjes thuis afgeleverd op een USB-stick. We raden Lisa zeker aan, en gaan nog vaker van haar diensten gebruik maken!
Joy Joy uit Odiliapeel heeft geschreven op september 15, 2020 om 8:33 pm:
Lisa hebben wij ervaren als een zeer kundige fotograaf. Ze is spontaan,betrokken en vrolijk. Lisa heeft alle geduld met kleine kinderen, wat erg prettig is. Haar persoonlijkheid maakt een fotoshoot laagdrempelig waardoor zelfs geposeerde foto's mooi en spontaan tot zijn recht komen.
Esther Esther heeft geschreven op juni 24, 2020 om 8:04 pm:
Wij raden Lisa zeker aan! Lisa is een geduldige spontane fotografe wat wel nodig is met een baby en een peuter ? We zijn erg blij met de fotoโ€™s! Dankjewel!
Kim Kim uit Erp heeft geschreven op februari 26, 2020 om 6:14 pm:
Lisa is een leuke meid met heel veel geduld. Wat met kinderen ook zeker nodig is. Ze heeft leuke ideeรซn en communiceert daar ook heel goed over. Ik ben ontzettend blij met de fotoโ€™s!!
Linda Linda uit Gemert heeft geschreven op november 7, 2019 om 2:35 pm:
Een mooi gebaar hoe de foto's afgeleverd worden door Lisa. Het beland niet zomaar bij de usb sticks. Het begint bij een eigen stijl en dit is ook terug te zien in haar werk. Ga zo door Lisa.
Kelly van der Heijden Kelly van der Heijden uit Boekel heeft geschreven op juni 1, 2019 om 9:24 pm:
Lisa is een leuke en spontane meid.. had veel geduld tijdens de lifestyl newborn shoot van ons mannetje!! Super blij met het resultaat!!
Sally Sally uit Uden heeft geschreven op maart 25, 2019 om 3:29 pm:
Lisa is een vlotte meid met heel veel geduld. Dit is heel fijn bij een newborn shoot, ze nam er alle tijd voor. We zijn blij met de mooie fotoโ€™s van ons kleine meisje.
Lisan en Patrick van Hout Lisan en Patrick van Hout uit Helmond heeft geschreven op januari 21, 2019 om 7:18 am:
Lisa heeft fotoโ€™s gemaakt van ons geregistreerd partnerschap. Wij zijn ontzettend blij met de fotoโ€™s, Ze zijn prachtig! Wij zouden Lisa zeker iedereen aanraden!
Marielle Marielle uit Gemert heeft geschreven op oktober 15, 2017 om 4:01 pm:
Lisa Fotografie. Lisa, is een jonge energieke fotografe. bijzonder leuk met kindjes! ze heeft leuke originele ideeรซn, ze heeft veel geduld, flexibel en goed bereikbaar. ik raad iedereen Lisa Fotografie aan, Wij zullen haar zeker vaker vragen! Gr Marielle
Willem Willem uit Gemert heeft geschreven op september 8, 2017 om 8:22 am:
Lisa is een aanstormend talent zoveel geduld en met zoveel passie. We hebben Lisa al voor verschillende dingen inschakelt. Zeer tevreden en voor ons een blijvertje ga zo door Lisa!!! TOP gr Willem
Kelly egelmeers Kelly egelmeers uit Gemert heeft geschreven op september 6, 2017 om 5:33 pm:
Top fotografe!!! Lisa is al regelmatig bij ons geweest voor fotoshoots.... Lisa is heel erg geduldig met jonge kinderen en zorgt ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen... onze jongens vinden het daarom ook niet erg om op de foto te gaan...kortom Lisa is een aanrader!
NEEM CONTACT MET MIJ OP

Sorry, op het moment ben ik even niet online. Als je me een berichtje stuurt, kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug. Dank je wel alvast!

Not readable? Change text. captcha txt