ALGEMENE VOORWAARDEN

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle vormen van fotografie door Lisa van der Kruijssen, handelend onder de naam: Lisa Fotografie.

Bij het boeken van een fotoshoot, workshop of complete reportage gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Lisa Fotografie. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Gegevens fotograaf
Website: www.lisafotografie.nl
Telefoon : +31 (0)6 39130956
Kvk : 69189501
BTW :  NL218071279B01

Algemene Voorwaarden
Alle gemaakte foto’s worden met zorg gesorteerd en bewerkt door Lisa Fotografie. De foto’s die voldoen aan de technische eisen en het uiteindelijke idee van de fotograaf worden toegestuurd om een keuze te kunnen maken. De prijs van de fotoshoot is inclusief een tiental foto’s, mocht de opdrachtgever meer willen is dit tegen betaling mogelijk. De fotograaf probeert ten alle tijde aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen, er kan dan ook geen schadevergoeding gevraagd worden als de uiteindelijke foto’s niet naar wens zijn. Het nabewerken van de toegestuurde foto’s door iemand anders dan Lisa Fotografie is NIET toegestaan. Hieronder valt ook het croppen/bijsnijden van de afbeelding en de social media filters. Er zal door het model en/of ouders/voogd geen schadevergoeding geëist kunnen worden indien de fotoshoot door technisch defect niet kan doorgaan of indien foto’s hierdoor mislukken, beschadigen of gewist worden. De klant mag de gestuurde foto’s gebruiken zoals afgesproken. Wanneer de rechten NIET zijn afgekocht dient er bij iedere (openbare) publicatie de naam of het logo van Lisa Fotografie duidelijk zichtbaar te zijn op, boven, naast of onder elke foto. Rechten afkopen van een foto is niet mogelijk, mits dit vooraf anders afgesproken is. Tot slot distantieer ik mij ervan indien de opdrachtgever, noch de fotograaf opzettelijk schade aan andermans naam maakt door zich negatief over de ander te uitten.

Betalingen en annuleringen
Na de boeking van de opdracht, ontvangt u een boekingsbevestiging en wanneer er nog niet betaald is, tevens de factuur. Bij onjuistheden dient u direct telefonisch contact op te nemen met ons. U ontvangt dan een nieuwe, aangepaste bevestiging. De betaling dient binnen 8 dagen na de factuurdatum voldaan te worden, mits anders vermeld. Bij een te late betaling is Lisa Fotografie genoodzaakt €10,- administratiekosten in rekening te brengen. Wanneer de betaling uitblijft, kan het zijn dat Lisa Fotografie de rekening uit handen geeft aan een incassobureau. De fotograaf ontvangt een overeengekomen vergoeding voor het maken van de gevraagde foto’s en eventuele reiskosten. Het annuleren van de opdracht is binnen 24 uur na bevestiging mogelijk, daarna is een annulering niet meer mogelijk. Mits anders besproken.

Drukwerk
Elke nabestelling wordt met zorg behandeld en uitgevoerd zoals afgesproken. De foto’s worden bewerkt en klaargemaakt voor het afgesproken drukwerk. Gepersonaliseerde producten vallen gezien hun aard buiten het herroepingsrecht. Met het aanvaarden van de order erkent de consument dat er voor deze diensten geen wettelijke bedenktijd is.

Boetes
Wanneer er foto’s gepubliceerd, gedeeld of openbaar getoond worden zonder duidelijke vermelding van mijn naam en/of logo, wordt er 750 euro in rekening gebracht PER publicatie. Nabewerking van de gemaakte foto’s door iemand anders dan Lisa Fotografie is niet toegestaan en daar staat dan ook een boete op van 350 euro per bewerking.

Gemert, maart 2019

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Sorry, op het moment ben ik even niet online. Als je me een berichtje stuurt, kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug. Dank je wel alvast!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Deze content is beveiligd!