OVER MIJ

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ik ben Lisa van der Kruijssen en ben de trotste eigenaresse van Lisa Fotografie! Ik woon in Gemert en ben 23 jaar oud. Al vanaf kleins af aan ligt mijn passie bij baby’s en kleine kinderen, hierdoor is ook de interesse voor de fotografie ontstaan.Mijn hobby’s naast fotograferen zijn: voetballen, oppassen, leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen en mijn werk bij Prenatal.

Waarom fotografie?
Zoals ik hierboven ook al een beetje heb beschreven ligt mijn passie bij baby’s en kleine kinderen,  door deze passie is ook mijn passie voor fotografie ontstaan. Ik vind het contact met de baby’tjes en kinderen tijdens de shoots dan ook erg leuk. Tijdens het fotograferen kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Ik wil voor mijn klanten graag een tastbare en mooie herinnering vastleggen van een van de bijzondere momenten uit hun leven. De spontane en ongedwongen momenten vind ik het mooiste, hieruit komen dan ook vaak de mooiste foto’s.

Tijdens een shoot leg ik graag mooie en bijzondere momenten van mijn klanten vast op camera. Zodat ik mensen een mooie en tastbare herinnering van een speciaal moment uit hun leven kan bezorgen. De onderwerpen binnen de fotografie die het dichts bij mijzelf staan zijn: newbornshoots, zwangerschapsshoots en opgroeiende kinderen. Maar naast deze onderwerpen ben ik ook bereid tot het maken van een shoot buiten mijn stijl, zoals: sport, natuur, wedding, enzovoort. Als je naar mijn foto’s kijkt stralen deze een bepaalde stijl uit. Dit is namelijk warmte, spontaan, liefde en ongedwongenheid.

Ik hoop dat ik nog lang van mijn passie mag genieten en nog vele foto’s mag maken.

Klinkt dit alles jullie leuk in de oren en past mijn stijl bij jullie? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Liefs

MIJN FAVORIETEN